Lifestyle

Comanda Solaris

Hello! Pentru ca am tot vazut pe Instagram/blog o gramada de poze cu noul ulei de cocos de la Solaris “Hai la Mare”, am zis ca trebuie sa dau si eu o comanda si sa pun mana pe el, asa ca in aceasta postare va voi prezenta ce mi-am cumparat de la Solaris.

 • Mi-am luat iar uleiul de cocos la borcan de 300 ml si a costat in jur de 30 de lei. Despre uleiul de cocos am mai vorbit si in alta postare, imi place foarte mult, il folosesc pentru corp, uneori pentru ten si nu in ultimul rand pentru par.


 • Cel pentru care am facut comanda, uleiul de cocos “Hai la mare”, care este exact acelasi lucru cu cel de mai sus, doar ca vine intr-un alt ambalaj, mai practic in opinia mea. L-am folosit la mare pe post de lotiune “after sun” si am observat ca imi calma imediat pielea!

  • Am mai comandat niste saratele cu rosii si oregano  si niste saratele picante si mi-au placut ambele, chiar daca cele picante nu sunt deloc picante. Sunt numai bune ca si gustare intre mese sau chiar ca masa, de exemplu mic dejun, impreuna cu un iaurt.


   Aceasta a fost comanda mea Solaris, nu mi-am luat foarte multe lucruri, insa eu sunt multumita de produsele pe care le am de la ei si sigur voi mai comanda cate ceva!

   Voi ce ati inercat de la Solaris?

   Pupici!

   Follow me on:

    

   Advertisements

   2 thoughts on “Comanda Solaris

   Leave a Reply

   Fill in your details below or click an icon to log in:

   WordPress.com Logo

   You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

   Google+ photo

   You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

   Twitter picture

   You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

   Facebook photo

   You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

   w

   Connecting to %s